Margriet 26 6971 MA Brummen

€ 429.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 31
Foto 30
Foto 27
Foto 29
Foto 26

Omschrijving voor Margriet 26

Een energielabel A! Alleen dit al maakt het een interessante woning.

Dit moderne helft van dubbel woonhuis met geheel zelfstandige kantoorruimte, staat in een fijne woonomgeving met vrij uitzicht aan de voorzijde op groen en speelruimte. Het woonhuis heeft een woonoppervlak van ca. 117 m2. Het kantoor (huisnummer 26a) heeft een oppervlakte van ca. 20 m2.

Parkeergelegenheid op eigen terrein, een fijne tuin met veranda, spiksplinternieuwe keuken, luxe badkamer, grote slaapkamers, voorzien van airco/warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en 20 zonnepanelen. De afwerking, materiaalkeuze en staat van onderhoud zijn van goed niveau waardoor je hier zonder te verbouwen kunt gaan wonen.

Het is een fantastische plek voor jong en oud. In de straat is geen doorgaand verkeer, voor de deur is een speeltuintje en op loopafstand is een basisschool. Het gezellige centrum, het treinstation en dierenpark ’t Goor zijn naast de deur.
De verbinding met Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Arnhem zijn zeer goed en snel. De snelwegen A50 en A1 zijn op autominuten.

Begane grond:
Entree/hal met modern toilet met fontein en toiletkast, L-woonkamer met aansluitend een nieuwe moderne keuken. Deze is geplaatst in 2022 en is voorzien van combi-stoomoven, koelkast met 0-graden zone, vaatwasser, Quooker, inductiekookplaat met geïntegreerde werkblad afzuiging. De begane grond is voorzien van pvc vloerafwerking met vloerverwarming. De woonkamer is een brede en bijna 9.50 meter diepe leefruimte met mooie lichtinval aan de voor- en achterzijde. Er is ruimte voor een royale zithoek en bij de halfopen keuken is plek voor de eettafel. Bij de zithoek is nog een extra bergruimte onder de trap. De nieuwe airconditioning/warmtepomp (2020) zorgt voor een aangename temperatuur in de woonkamer.

In de keuken is de deur naar de veranda van waaruit je de berging kunt bereiken. Hier is ruimte voor de fietsen. De berging is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Aansluitend is de nieuwe zelfstandige kantoor/verblijfsruimte met een pantry, toiletruimte, een eigen cv-installatie, warm water en vloerverwarming. In 2020 is deze ruimte voorzien van een comfortabele airco/warmtepomp.
De moderne, ruime werkkamer is zeer geschikt als thuiswerkplek/kantoor aan huis en is evenals de volledige woning voorzien van bekabeld internet. In de werkkamer is een deur naar een separate afsluitbare berging voor de werkruimte.

Vanuit de tuin is de derde berging, eveneens voorzien van vloerverwarming te bereiken, waar onder andere ruimte is voor het tuingereedschap.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee (voorheen drie die indien gewenst weer hersteld kunnen worden) slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde deelt met de badkamer een dakkapel en de slaapkamer aan de voorzijde is het resultaat van het samenvoegen van twee kamers. Deze kamer is voorzien van airconditioning die net als op de begane grond en het kantoor als warmtepomp dient.

De moderne badkamer is voorzien van groot ligbad, een douche met douchekolom met grote douchekop en wandstralen, tweede toilet en een wastafelmeubel met spiegelkast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken kamer met een vaste kast, bergruimte in de schuinte van het dak en een groot dakraam aan de achterzijde. Er is een luik naar de extra bergvliering. Op deze verdieping is een afzonderlijke was-/stookruimte met pantry.

Er is een royale oprit, waar minimaal twee auto’s kunnen staan. Aan het einde van de oprit is de dubbele poort naar de achtertuin en de (fietsen)berging. Voor liefhebbers van een tuin met sfeer is dit een fantastische plek. Het grote, overdekte terras met lichtkoepel biedt ruimte aan een flinke groep mensen en in de tuin is een tweede terras om van de zon te kunnen genieten.

Bijzonderheden:
- De woning heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Houten kozijnen en ramen, voorzien van isolatieglas (woning en werkruimte);
- Het buitenschilderwerk is in 2019 gedaan;
- De veranda (vernieuwd in 2020) heeft een plat dak met bitumineuze dakbedekking, houten betimmering en een lichtkoepel;
- De werkruimte en de bergingen zijn in 2009 gebouwd;
- Verwarming en warm water via twee HR-ketels (woning, 2007 en werkruimte, 2009);
- De werkruimte is voorzien van een airco/warmtepomp (2020);
- Vloerverwarming op de begane grond van de woning en de werkruimte;
- De zonnepanelen (20 panelen met 2 omvormers) zijn in 2018 geplaatst (opbrengst ca. 5.900 kWh per jaar);
- Rolluiken rondom op de begane grond;
- Energielabel A.

Kortom een prachtig compleet woonhuis met aanvullend de zelfstandige kantoor/verblijfsruimte. In een ruim opgezette wijk met alles wat wenselijk is.

Compare listings

Vergelijken

Zaterdag 30 september: Open Huizen Dag