Noordwiek 5 7211 GL Eefde

€ 300.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Foto 7
Foto 5
Foto 4

Omschrijving voor Noordwiek 5

In kindvriendelijke buurt gelegen hoekwoning met 4 slaapkamers en eigen oprit. Deze leuke eengezinswoning aan Noordwiek 5 te Eefde biedt o.a. een tuingerichte doorzonwoonkamer, vier slaapkamers verdeeld over de 1e- en 2e verdieping, een oprit met parkeerruimte voor twee personenauto's en een speelplaats voor de kinderen in de straat. Verder heeft de woning een woonoppervlakte van circa 118 m², een inhoud van 409 m³ en een perceel ter grootte van 212 m².

De woning is gelegen in het rustige dorpje Eefde, dichtbij het grotere Zutphen. Het dorp heeft een eigen kern met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een basisschool en zijn er meerdere sportverenigingen in Eefde. Vanaf de woning bent u ook snel in het mooie buitengebied langs de oevers van rivier de IJssel. Zutphen is op fietsafstand te bereiken en biedt alles wat u mag verwachten van een grote stad. Zo kunt u van zowel het dorpse, als het stadse leven genieten! Lees hieronder verder wat deze hoekwoning nog meer te bieden heeft.

Begane grond: Entree, hal met meterkast, bergkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toilet voorzien van fonteintje. Ruime doorzonwoonkamer met zit- en eethoek voorzien van tuindeur. Dichte keuken met tuindeur, welke niet voorzien is van apparatuur.

1e Verdieping: Overloop met bergkast. 3 slaapkamers met een grootte van circa 13,5 m², 13 m² en 9,5 m, waarvan de grootste slaapkamers is voorzien van een vaste wastafel. Eenvoudige badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: Overloop met bergruimte achter de knieschotten en verwarmingsopstelling. 4e ruime slaapkamer met dakraam ter grootte van circa 15 m².

Op het zuidoosten gelegen achtertuin met terras aan de achtergevel, gazon en stenen bering achterin. De tuin is te bereiken vanaf het achterpad of via de zijkant van de woning. Aan de voor-/zijkant van de woning bevindt zich een siertuin en oprit met parkeerruimte voor twee personenauto's.

LET OP !!
Deze woning wordt verkocht door de plaatselijke woningbouwvereniging. Bieden is mogelijk, maar koopstarters en personen woonachtig (in een huurwoning) in Eefde (dorpsbinding) kunnen voorrang krijgen bij vergelijkbare biedingen.
Voor de woning geldt minstens één jaar zelfbewoning.

Kortom: Op zoek naar een leuke hoekwoning in een kindvriendelijke buurt? Kom dan langs in Eefde!

Video

Compare listings

Vergelijken