Haerkamp 35 7213 CC Gorssel

€ 265.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 46
Foto 44
Foto 37
Foto 39
Foto 38

Omschrijving voor Haerkamp 35

In kindvriendelijke buurt gelegen eengezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers! Deze leuke eengezinswoning aan de Haerkamp 35 te Gorssel biedt o.a. een ruime woonkamer, vier slaapkamers verdeeld over de 1e- en 2e verdieping, voldoende parkeerruimte en een speelplaats voor de kinderen in de buurt. Verder heeft de woning een woonoppervlakte van circa 115 m², een inhoud van 404 m³ en een perceel ter grootte van 155 m².

De woning is gelegen in het mooie dorp Gorssel, dichtbij het grotere Deventer en Zutphen. Het dorp heeft een eigen kern met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een basisschool en zijn er meerdere sportverenigingen in Gorssel. Vanaf de woning bent u ook snel in het bosrijke buitengebied, de Gorsselse Heide en langs de oevers van rivier de IJssel. Deventer en Zutphen zijn op fietsafstand te bereiken en bieden alles wat u mag verwachten van een grote stad. Zo kunt u van zowel het dorpse, als het stadse leven genieten! Lees hieronder verder wat deze hoekwoning nog meer te bieden heeft.

Begane grond: entree, hal met meterkast. Woonkamer met half open keuken, welke niet is voorzien van apparatuur. Doorgang naar tussenhal, toilet met fonteintje, trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot stenen berging / bijkeuken met wasmachine-aansluiting.

1e Verdieping: overloop. Drie slaapkamers met een grootte van circa 12 m², 12 m² en 6 m², waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. Eenvoudige badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: overloop met bergruimte achter de knieschotten en verwarmingsopstelling. 4e ruime slaapkamer met dakraam ter grootte van circa 12 m².

Op het oosten gelegen achtertuin met overkapping aan de achtergevel en extra houten berging. De tuin is te bereiken vanaf het achterpad. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een siertuin en is er volop openbare parkeerruimte.

Kortom: opzoek naar een leuke eengezinswoning in Gorssel? Kom kijken bij Haerkamp 35!

LET OP !!
Deze woning wordt verkocht door de plaatselijke woningcorporatie. Bieden is mogelijk, maar koopstarters en personen woonachtig (in een huurwoning) in Gorssel (dorpsbinding) kunnen voorrang krijgen bij vergelijkbare biedingen.
Voor de woning geldt minstens één jaar zelfbewoning.

Video

Compare listings

Vergelijken