Kerkhofweg 10 7231 RJ Warnsveld

€ 795.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 6

Omschrijving voor Kerkhofweg 10

Unieke kans om te wonen in een woonboerderij aan de rand van Warnsveld. Dit is een woning boordevol mogelijkheden! Het woongedeelte van deze woning is recent gemoderniseerd en verduurzaamd en beschikt o.a. over een ruime woonkamer met een aansluiting voor een houtkachel, open keuken met kook(schier)eiland, werkkamer, drie slaapkamers en een luxe badkamer.

Daarnaast zijn er nog een voormalige bedrijfskantine, schuren en een ruim erf rondom aanwezig. De bestemming is 'Wonen'. De woning heeft veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een B&B, mantelzorg/inwoning. De Gemeente heeft aangegeven medewerking te verlenen aan woningsplitsing! Het woonoppervlak is circa 240 m², de inhoud maar liefst 2.225 m³ en het perceel heeft een grootte van 2.550 m²!

De locatie is meer dan uniek te noemen, de woonboerderij is namelijk gelegen aan de rand van Warnsveld, tegen de Zutphense nieuwbouwwijk Leesten. Hierdoor woont u met heel veel ruimte om het huis, maar toch in de bebouwde kom. Het dorp Warnsveld beschikt over haar eigen dorpskern met winkels voor de dagelijkse benodigdheden, sportverenigingen en (basis)scholen. Ook bent u binnen enkele ogenblikken middenin de natuur in het coulisselandschap van de achterhoek.

Kelder: vanuit de keuken te bereiken provisiekelder.

Begane grond (woning): entree, hal met zeer ruim en modern toilet. Ruime living, bestaande uit een woonkamer, werkkamer en eetkamer bij de keuken. Deze ruimte is modern afgewerkt en voorzien van aansluiting voor een houtkachel. Luxe open keuken voorzien van oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser en kook(schier)eiland met inductiekookplaat v.v. afzuiging. Tussenhal met trapopgang naar de 1e verdieping. Bijkeuken met toegang tot één van de schuren en toegang tot een extra werkruimte ter grootte van circa 14,5 m². Het woongedeelte is geheel voorzien van geïsoleerde vloeren met vloerverwarming en pvc vloerafwerking.

1e Verdieping (woning): overloop met vaste kastruimte. Drie slaapkamers ter grootte van circa 7 m², 11 m² en 15 m², allen mooi afgewerkt en voorzien van laminaatvloer. Luxe moderne badkamer voorzien van ligbad, dubbel-wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Bijgebouw(en): door voormalige invulling van het gebouw beschikt de woning over een betegelde werkruimte (voormalige bedrijfskantine) met toiletten op de begane grond. Deze ruimte is ook binnen vanuit de woning te bereiken middels een tussenhal. Daarnaast beschikt de woning over twee riante schuren/stallingsruimte, welke beiden beschikken over een grote zolderruimte.

Ruim erf rondom de woning met siertuin, gazon, een eigen oprit en grote kapschuur voor 5 auto's. Door al deze grond rondom is er meer dan genoeg parkeerruimte op eigen terrein.

Kortom: op zoek naar een unieke woonlocatie aan de rand van Warnsveld met heel veel ruimte in en om het huis. Kom dan snel kijken bij de Kerkhofweg 10 in Warnsveld.

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot

Zaterdag 30 september: Open Huizen Dag