Baankstraat 32 7205 AW Zutphen

€ 235.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 25
Foto 4
Foto
Foto 5
Foto 7

Omschrijving voor Baankstraat 32

Deze fijne tussenwoning is ruim 50 jaar bewoond geweest door de huidige eigenaar en is op zoek naar nieuwe bewoners. De woning heeft een diepe achtertuin, de badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van ca. 80 m², een inhoud van ca. 310 m³ en een perceeloppervlak van maar liefst 272 m².

De woning gebouwd in 1880 is gelegen op een goede locatie in de wijk De Hoven en heeft veel potentie om iets moois van te maken. De binnenstad van Zutphen is binnen 5 minuten per fiets te bereiken en de IJssel stroomt op wandelafstand. Winkels, scholen, buitengebied, bossen, NS-station en uitvalswegen zijn andere voorzieningen die in de buurt aanwezig zijn.

Kelder: Provisieruimte.

Begane grond: entree, hal, toegang tot toilet, wasruimte, badkamer en trapopgang naar eerste verdieping. Woonkamer voorzien van laminaatvloer en doorgang naar de keuken. De keuken is voorzien van een rechte opstelling, diverse inbouwapparatuur en biedt toegang naar de diepe achtertuin. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar.

1e Verdieping: Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers van ca. 6, 10 en 15 m² waarbij de grootste slaapkamer voorzien is van een inbouwkast en extra bergruimte onder de kap.

Vliering:
Via een luik in één van de slaapkamers is de vliering bereikbaar.

Kortom: Wie worden de nieuwe bewoners van deze leuke tussenwoning gelegen op een prettige locatie.

Compare listings

Vergelijken