Goethesingel 30 7207 PL Zutphen

€ 250.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 13
Foto 17
Foto 26
Foto 2
Foto 18

Omschrijving voor Goethesingel 30

Goed geïsoleerde tussenwoning met 20 zonnepanelen en een zonneboiler, weinig stookkosten en energielabel A. Deze woning is gelegen in nieuwbouwwijk Leesten-Oost en biedt o.a. een tuingerichte woonkamer met veel lichtinval, mogelijkheden voor extra (slaap)kamers en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Verder beschikt de woning over een woonoppervlakte van circa 110 m², een inhoud van 385 m³ en een perceel ter grootte van circa 127 m².

Deze wijk is ruim opgezet en beschikt over een wijkwinkelcentrum voor de dagelijkse voorzieningen. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de rondweg, waardoor omliggende steden als Deventer, Apeldoorn en Arnhem gemakkelijk te bereiken zijn. Zutphen kenmerkt zich als een gezellige stad met veel cultuur en een prachtig buitengebied, waardoor er altijd wat te beleven is! Het centrum beschikt o.a. over een divers aanbod aan detailhandel, gezellige restaurants en cafés, een theater, bioscoop en het centraal station. Meer weten over deze woning? Lees hieronder verder.

Begane grond: entree, hal met garderobe nis, meterkast voorzien van slimme meter en glasvezelaansluiting, trapopgang naar de 1e verdieping en toilet. Brede woonkamer met prettige lichtinval, deur naar de achtertuin en provisiekast. Half open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser aansluiting.

1e Verdieping: ruime overloop. Twee slaapkamers ter grootte van circa 11 m² en 16 m² waarbij de mogelijkheid bestaat om de slaapkamer aan de achterzijde te splitsen. Nette badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: grote open zolderruimte met opvallend hoog plafond aan de voorzijde door het zogeheten lessenaardak. Hierdoor is ook op de 2e verdieping uitbreidingsmogelijkheid aanwezig voor meer slaapkamers. Op dit moment is de ruimte in gebruik als bergzolder. Op deze etage is ook de cv-opstelplaats, zonneboiler en wasmachine-aansluiting aanwezig.

Op het zuidoosten gelegen achtertuin voorzien van houten bergschuur en achterom. Aan de voorzijde van de woning is een border met looppad naar de voordeur. Parkeren bij de woning is mogelijk op de openbare parkeervoorzieningen in de straat.

Kortom: leuke tussenwoning met veel mogelijkheden!

Compare listings

Vergelijken