Het Glacis 37 7202 DK Zutphen

€ 390.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Foto 4
Foto 5
Foto 3

Omschrijving voor Het Glacis 37

Stijlvol, gelijkvloers en comfortabel wonen! 'Kade Noord' is een recent gebouwd appartementengebouw in het populaire Noorderhaven-gebied, dat grenst aan de historische binnenstad van Zutphen.

Dit 3-kamer appartement, gelegen op de 3e verdieping, heeft o.a. een heerlijk lichte woonkamer, 2 balkons, luxe open keuken, twee slaapkamers, badkamer met separaat toilet, bijkeuken en een parkeerplaats en berging in onderbouw van het complex. Daarnaast is het appartement volledig geïsoleerd, beschikt het over 5 zonnepanelen, vloerverwarming in het gehele appartement en heeft u toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin! Het woonoppervlak is circa 76 m².

Indeling:

Appartementengebouw: gezamenlijke entree met videofoon-installatie en brievenbussen. Met de trap en lift zijn het souterrain en de woonverdiepingen te bereiken. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage en een eigen berging voor het stallen van de fietsen.

Woonetage: entree, hal met meterkast en toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Lichte woonkamer met openslaande deuren naar het ruime balkon op het Zuiden met zicht op de fraai aangelegde binnentuin. Luxe keuken voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een 2e balkon aan de voorzijde van het complex. Dit 2e balkon heeft ruimte voor een zitje waar u heerlijk de ochtendzon én de avondzon meepakt. Er zijn twee slaapkamers ter grootte van circa 14 en 6 m2.

Bijzonderheden:
- Uitstekend geïsoleerd appartement met energielabel A;
- Kunststof kozijnen, voorzien van draai-/kiepramen met HR++ glas;
- Voorbereiding bij eigen parkeerplaats voor elektrisch laden;
- Vloerverwarming in het hele appartement;
- De vloerverwarming is in iedere ruimte apart te regelen;
- Water- en elektra aansluiting op het balkon;
- Zonnepanelen op het dak van het appartementengebouw (teruglevering privé);
- Servicekosten € 236,- per maand.

Bent u op zoek naar een jonge energiezuinige woning in het ‘nieuwe’ Zutphen, vlakbij het ‘oude’ Zutphen? Neem dan contact met ons kantoor.

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot

Zaterdag 30 september: Open Huizen Dag