Nieuwstad 35a 7201 NL Zutphen

€ 950 p/m
Verhuurd
Hoofdfoto
Foto
Foto 5
Foto 2
Foto 3
Foto 6

Omschrijving voor Nieuwstad 35a

Prachtige bovenwoning in de binnenstad! Karakteristieke bovenwoning met een mooi vrij uitzicht gelegen op een hoek van de Nieuwstad in de oude binnenstad met in de directe omgeving het bus- en treinstation en een groot parkeerterrein.
Het pand is een Rijksmonument en ligt in een gebied wat is aangemerkt als een beschermd Stads- en Dorpsgezicht. De woning maakt deel uit van een pand met een kantoor op de begane grond.

De sfeervolle woning heeft woonoppervlakte van circa 110 m2, is door de jaren heen goed onderhouden en voorzien van HR-combi CV-ketel, isolatieglas en dak- en gevelisolatie.

De woning is geschikt voor een maximaal twee- à driepersoonshuishouden.

Begane grond: entree met een mogelijkheid voor de stalling van maximaal 2 fietsen en de trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping: overloop met betegeld toilet en fonteintje; de zitkamer van ca. 22 m2 heeft een originele schouw en de deur naar de studeer-/werkkamer van ca. 12 m2. De royale eetkeuken van ca. 19 m2 heeft een ingebouwde gaskooplaat en de opstelplaatsen voor een koel- en vrieskast. Tevens is er een aansluitmogelijkheid voor een vaatwasser.

2e Verdieping: overloop; 2 slaapkamers van ca. 16 en 7 m2 en een berging van ca. 4 m2. De beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met glaswand, een 2e toilet, een wastafel , een dakraam en de opstelplaats voor uw wasmachine.

Om voor deze woning in aanmerking te komen dient u te voldoen aan één van de volgende inkomenseisen:
Alleenstaanden: minimaal bruto € 39.000,- per jaar
Meerpersoonshuishouden: minimaal bruto € 44.000,- per jaar

Compare listings

Vergelijken