Spittaalderkamp 77 7204 HR Zutphen

€ 210.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 3
Foto 2
Foto 11
Foto 4

Omschrijving voor Spittaalderkamp 77

Deze leuke tussenwoning gelegen aan Spittaalderkamp 77 te Zutphen is een echte buitenkans voor iemand die graag zijn eigen invulling geeft aan de inrichting en afwerking van een woning. Op dit moment biedt de woning o.a. een ruime doorzonwoonkamer, dichte keuken met bijkeukentje, vier (slaap)kamers, bergzolder en stenen schuurtje. Verder beschikt de woning over een woonoppervlakte van circa 86 m², een inhoud van 330 m³ en een perceel ter grootte van 124 m².

Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over gemeentegroen wat het een rustige woonlocatie maakt. De grote vijver bij sportpark Zuidveen is heel dicht bij. Hier kun je heerlijk wandelen en veel sportverenigingen zijn op loopafstand. Daarnaast is het stadscentrum met alle voorzieningen van dien op circa 5 minuten fietsafstand gelegen. Ook meerdere supermarkten en scholen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Verder kenmerkt de stad Zutphen zich door haar rijke historie en het prachtige buitengebied bij de uiterwaarden van rivier de IJssel en het coulisselandschap van de achterhoek.

Begane grond: entree, hal met kelderkast, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toilet voorzien van fonteintje. Brede doorzon woonkamer. Eenvoudige keuken voorzien van vaste kast, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Bijkeuken/halletje met cv-optelplaats en toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop. Vier (slaap)kamers ter grootte van circa 5 m², 7 m², 9 m² en 9,5 m². Hiervan zijn de drie grootste slaapkamers voorzien van vaste kastruimte. De kleinste kamer heeft toegang tot een 2e toilet en trapopgang naar zolder. Eenvoudige badkamer voorzien van inloopdouche met douchescherm en wastafel.

Zolder: middels vaste trap te bereiken bergzolder met dakraampje. Deze is niet op stahoogte, maar is perfect te gebruiken als bergruimte.

De achtertuin is via een achterom te bereiken en beschikt over een buitenkraan bij de achtergevel. Er is een vrijstaande stenen bergschuur ter grootte van circa 9 m². De schuur is af te sluiten met een deur v.v. veiligheidsslot. Parkeren is mogelijk in de straat op de openbare parkeervoorzieningen.

Compare listings

Vergelijken