Stokebrand 68 7206 EH Zutphen

€ 239.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Foto 3
Foto 8
Foto 5

Omschrijving voor Stokebrand 68

Aan de buitenrand van de Zuidwijken met uitzicht op een breed plantsoen met mooie begroeiing, staat deze leuke woning met een tuingerichte woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, een keurige badkamer, 2e verdieping met potentie en een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zonnige westen. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer en aan de voor- en achterzijde is voldoende parkeergelegenheid; hierdoor heb je geen bebouwing dichtbij en ervaar je veel privacy.

Vele dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt aanwezig: openbaar vervoer, diverse scholen, winkelcentrum de Brink en een leuke speeltuin. Voor de wandelaars onder ons, u woont dichtbij de uiterwaarden van de IJssel waar je heerlijk kunt wandelen. Binnen tien minuten fiets je naar het historische centrum van Zutphen en het treinstation; zo kan de auto lekker vaak ‘thuis’ blijven.

Indeling:

Begane grond: entree, meterkast en toegang tot de tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, trapkast en deur naar zonnig terras. Open keuken in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Bij de keuken is een vaste, open kast met glazen planken om je mooiste spullen te etaleren. De tuingerichte woonkamer is een gezellige leefruimte met grote ramen en een buitendeur aan de achterzijde. Onder de trap is een handige kast gemaakt en in de hoek van de woonkamer is een deur naar een portaal die toegang geeft tot de nette toiletruimte met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn de overloop met vaste kast, drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ca. 5 m², 11 m² en 14 m². De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde, heeft een speels schuin plafond en is meer dan 4,50 meter breed. De kamers aan de achterzijde zijn prima kinder- of werkkamers. Ook op deze verdieping ligt een nette laminaatvloer. De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet, wandradiator en een wastafel met een grote spiegel en bergruimte.

2e verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, nu in gebruik als bergzolder en de plek waar de wasmachine en droger staan. Als je naar de naastgelegen woning kijkt dan zie je direct de mogelijkheid om een nok verhogende dakkapel te plaatsen; hierdoor ontstaat een mooie (slaap)kamer.

De zonnige onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het westen en is via een achterom bereikbaar. In deze achtertuin staat een stenen berging voor het stallen van de fietsen.

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot

Zaterdag 30 september: Open Huizen Dag