van Dorenborchstraat 193 7203 CC Zutphen

€ 325.000 k.k.
Te koop
Hoofdfoto
Foto
Foto 4
Foto 2
Foto 3
Foto 5

Omschrijving voor van Dorenborchstraat 193

Ruim 3 kamer appartement met goot balkon en vrij uitzicht op het groen! Het appartement op de 2e verdieping van het complex beschikt o.a. over ene ruime woonkamer, twee slaapkamers en een eigen berging. Door de ligging aan de achterzijde van het complex heeft u prachtig uitzicht op de tuin, het water en de landerijen. Ook kunt u de fiets stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw. Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van circa 91 m² en een inhoud van 291 m³.

Dankzij het naastgelegen en aangebouwde Zorgcentrum "De Polbeek" heeft u diverse voorzieningen (restaurant, kapper, fysio etc.) alsmede eventueel zorg binnen handbereik. Op loopafstand is een uitgebreide supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Het complex is gelegen aan de rand van de stad Zutphen. Hierdoor heeft u goede ontsluiting op de rondweg, waardoor omliggende steden als Arnhem, Deventer en Apeldoorn gemakkelijk te bereiken zijn. Benieuwd naar de indeling? Lees hieronder verder!

Begane grond: afgesloten entree met toegang door middel van chipsysteem. Hier bevinden zich tevens de brievenbussen. Vanuit de centrale hal kunt u middels een trap of lift het appartement bereiken op de 2e verdieping. Ook is vanuit de centrale hal de externe berging in de onderbouw te bereiken (circa 5 m²) .

Woonverdieping: entree, hal met toegang tot het toilet en meterkast. De ruime woonkamer voorzien van pvc vloer ter grootte van circa 34 m² heeft toegang tot het balkon met een grootte van circa 13 m². Door de ligging op het Oosten kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon. Eenvoudige open keuken voorzien van een inductiekookplaat en afzuigkap. Via de keuken is de bijkeuken/berging te bereiken waar de cv-installatie zich bevindt. Twee slaapkamers waarvan één met een grootte van circa 8,5 m² en één van circa 15 m². Deze kamers zijn onderling verbonden door een tussendeur en beiden voorzien van PVC vloer. De kleine slaapkamer heeft tevens toegang tot het balkon. Eenvoudige, maar nette badkamer voorzien wastafel, douche en wasmachine-/droger-aansluiting.

Parkeren is mogelijk op de openbare parkeervoorzieningen van het appartementencomplex. De servicekosten bedragen
€ 211,-- per maand.

Kortom: Ruim 3-kamer appartement met vrij uitzicht, aan de rand van Zutphen!

Video

Compare listings

Vergelijken