Weg naar Voorst 58 7205 CT Zutphen

€ 275.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 23
Foto 4
Foto
Foto 9
Foto 3

Omschrijving voor Weg naar Voorst 58

Op zoek naar een leuke hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein? Dan is dit wat u zoekt!

Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 117 m² en is voorzien van een dichte keuken en een bijkeuken. De woning heeft 2 slaapkamers, een moderne badkamer van 1 jaar oud en een ruime 2e verdieping waar een derde slaapkamer te realiseren is.

De binnenstad van Zutphen is binnen 10 minuten per fiets te bereiken en de IJssel stroomt zelfs op loopafstand voor een heerlijke wandeling door de uiterwaarden. Winkels, scholen, buitengebied, bossen, NS-station en uitvalswegen zijn andere voorzieningen die in de buurt aanwezig zijn.

Begane grond: Entree, hal met trapopgang, hangend toilet met fonteintje. De woonkamer (ca. 27 m²) is voorzien van een laminaat vloer. Vanuit de hal en de woonkamer loopt u naar de dichte keuken van ca. 11 m². De bijkeuken is ook te gebruiken als berging.

1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers van ca. 16 en 11 m², beiden voorzien van laminaatvloer. De zeer nette badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel met 2 kranen, spiegelkast en een hangend toilet.

2e Verdieping: Multifunctionele verdieping van 18 m² bereikbaar middels een vaste trap. Deze verdieping heeft een groot dakraam en tevens is hier de verwarmingsopstelling gesitueerd. U kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken als 3e slaapkamer, speelkamer of als grote zolderberging.

De achtertuin van ca. 33 m² is geheel bestraat. U kunt de tuin ook via een achterom bereiken. Parkeren op eigen terrein is mogelijk aan de zijkant van de woning.

De woning is landelijk gelegen, doch aan een relatief drukke weg richting het nabijgelegen dorpje Voorst. Echter komt hier in de nabije toekomst verandering in door de aanleg van een nieuwe rondweg waarvan de verwachting is dat de werkzaamheden hiervoor eind 2022 zijn afgerond. Daarna zal de Weg naar Voorst een totale make-over ondergaan. Voor meer informatie en sfeerbeelden van de nieuwe situatie kunt u kijken op de website van de gemeente Zutphen of via de volgende link: https://zutphen.nl/projecten/rivier-in-de-stad/wegen-en-pleinen-de-hoven

Compare listings

Vergelijken