Disclaimer

Niets van deze website mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Hemeltjen Makelaardij.

Aansprakelijkheid

Hemeltjen Makelaardij besteedt veel zorg aan de correcte invoer van de gegevens voor onze website. Hemeltjen Makelaardij kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens.

Bezoekers en/of gebruikers van hemeltjenmakelaardij.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Hemeltjen Makelaardij aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Persoonsgegevens

Op sommige website pagina’s vragen wij naar persoonlijke gegevens. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan onze makelaars doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Of om contact met u op te nemen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Hemeltjen Makelaardij of onze website. Reviews kunnen worden ingezet voor commerciële doeleinden.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.

© 2022 Hemeltjen Makelaardij // Alle rechten voorbehouden

Compare listings

Vergelijken