Over ons

Zoek je een huis in Zutphen of omgeving? Of wil je jouw huis verkopen? Hemeltjen Makelaardij doet dit graag, samen met jou. Wij zijn Hemeltjen Makelaardij, een fullservice NVM makelaarskantoor en je vindt ons in het hart van de historische Hanzestad Zutphen. Met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij is Jan Willem Hemeltjen met zijn team jouw gedreven NVM makelaar voor taxaties en de aankoop of de verkoop van jouw huis. Ken je ons nog niet? We vertellen graag wat meer over onszelf.

Wij zijn Hemeltjen Makelaardij

No-nonsense houding

We zijn vriendelijk, nuchter en eerlijk. Met onze no-nonsense houding en vanuit het standpunt dat je je medemens behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden, hebben de afgelopen jaren al veel mensen kennisgemaakt met ons kantoor. Je krijgt een eerlijk en helder advies bij de aankoop of verkoop van je woning. Hier nemen we de tijd voor. Er komt vaak veel meer bij kijken dan dat mensen in eerste instantie denken. Een betrouwbaar kantoor, met kennis van zaken aan je zijde, is geen overbodige luxe.

Dit kenmerkt Hemeltjen Makelaardij

Onze diensten

Met ons enthousiaste team zijn we je graag van dienst in Zutphen, Warnsveld e.o. Je bent welkom, neem gerust contact op voor een afspraak. Of loop even binnen. Tot snel!

Werkgebied

We kennen niet alleen de huizenmarkt in Zutphen en Warnsveld op ons duimpje. Hemeltjen Makelaardij is ook graag jouw makelaar in omliggende plaatsen zoals Brummen, Leuvenheim, Voorst, Eefde, Gorssel en Epse.

Team Hemeltjen Makelaardij

Het team van Hemeltjen Makelaardij bestaat uit Jan Willem, Dunja, Liontine, Melanie, Mariska en Cochillo. Dagelijks helpen we je bij alle zaken die komen kijken bij de aankoop of de verkoop van je huis. We vertellen graag wat meer over onszelf.

Werken bij Hemeltjen Makelaardij

Op dit moment zijn er geen vacatures bij ons. Als we een nieuwe collega zoeken, laten we dat vaak weten via Facebook of Instagram. Volg je ons daar al?

Stage

Ben je voor jouw opleiding op zoek naar een stageplek in de makelaardij? Misschien kan dat wel bij ons? Neem gerust even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Sponsoring

Hemeltjen Makelaardij staat midden in de maatschappij. We maken deel uit van een groot netwerk in Zutphen en omgeving. We ondersteunen diverse lokale initiatieven en verenigingen. Zo helpen wij anderen en helpen zij ons. Voor sponsoraanvragen kun je contact met ons opnemen. Of gewoon even bij ons binnenlopen om het met ons te bespreken. Wie weet levert het een mooie samenwerking op.

Een aantal weetjes

Hemeltjen Makelaardij heeft sinds de start in mei 2017 al meer dan 500 woningen/appartementen verkocht.

De vraagprijzen van de dit jaar door ons verkochte woningen zijn bij elkaar opgeteld meer dan € 11.000.000.

Ons kantoor is deels in een rijksmonument gevestigd.

Wij hebben al meer dan 2.400 volgers op Facebook.

Het grootste perceel dat wij ooit verkochten is ca. 18.370 m2.

Een woning met ca. 50 m2 woonoppervlak is de kleinste woning die wij ooit verkochten.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot