Over ons

Bent u op zoek naar een huis in Zutphen of omgeving? Of wilt u uw huis verkopen? Hemeltjen Makelaardij doet dit graag, samen met u. Wij zijn Hemeltjen Makelaardij, een fullservice NVM makelaarskantoor gevestigd in het hart van de historische Hanzestad Zutphen. Met 20 jaar ervaring in de makelaardij is Jan Willem Hemeltjen met zijn team uw gedreven NVM makelaar voor taxaties en de aankoop of de verkoop van uw huis. Kent u ons nog niet? We vertellen graag wat meer over onszelf.

No-nonsense houding

We zijn vriendelijk, nuchter en eerlijk. Met onze no-nonsense houding en vanuit het standpunt dat je je medemens behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden, hebben de afgelopen jaren al veel mensen kennisgemaakt met ons kantoor. Van ons hoeft u dus ook geen verkooppraatjes te verwachten. U krijgt een eerlijk en helder advies bij zowel de aankoop als verkoop van uw woning. Hier nemen we dan ook, zelfs in deze hectische marktomstandigheden, ruim de tijd voor. Er komt namelijk vaak veel meer bij kijken dan dat mensen in eerste instantie denken. Een betrouwbaar kantoor, met kennis van zaken aan uw zijde, is dan geen overbodige luxe. 

Dit kenmerkt Hemeltjen Makelaardij

Onze diensten

Met ons enthousiaste team zijn we u graag van dienst in Zutphen, Warnsveld e.o. U bent welkom, neem gerust contact op voor een afspraak. Of loop even binnen. Tot snel!

Werkgebied

We kennen niet alleen de huizenmarkt in Zutphen en Warnsveld op ons duimpje. Hemeltjen Makelaardij is ook graag uw makelaar in omliggende plaatsen zoals Brummen, Leuvenheim, Voorst, Eefde, Gorssel en Epse.

Het team

Het team van Hemeltjen Makelaardij bestaat uit Jan Willem, Dunja, Melanie, Mariska en Cochillo. Dagelijks helpen wij u bij alle zaken die komen kijken bij de aankoop of de verkoop van uw huis. We vertellen graag wat meer over onszelf.

Nieuwsberichten

Werken bij Hemeltjen Makelaardij

Op dit moment zijn er geen vacatures bij ons. Als we een nieuwe collega zoeken, laten we dat vaak weten via Facebook of Instagram. Volgt u ons daar al?

Stage

Ben je voor jouw opleiding op zoek naar een stageplek in de makelaardij? Misschien kan dat wel bij ons? Neem gerust even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Sponsoring

Hemeltjen Makelaardij staat midden in de maatschappij. We maken deel uit van een groot netwerk in Zutphen en omgeving. We ondersteunen diverse lokale initiatieven en verenigingen. Zo helpen wij anderen en helpen zij ons. Voor sponsoraanvragen kunt u contact met ons opnemen. Of gewoon even bij ons binnenlopen om het met ons te bespreken. Wie weet levert het een mooie samenwerking op.

Ik wil teruggebeld worden

Onze site is beschermd met reCAPTCHA. En de Google privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Een aantal weetjes

Hemeltjen Makelaardij heeft sinds de start in mei 2017 al meer dan 500 woningen/appartementen verkocht.

De vraagprijzen van de dit jaar door ons verkochte woningen zijn bij elkaar opgeteld meer dan € 11.000.000.

Ons kantoor is deels in een rijksmonument gevestigd.

Wij hebben al meer dan 2.000 volgers op Facebook.

Het grootste perceel dat wij ooit verkochten is ca. 18.370 m2.

Een woning met ca. 50 m2 woonoppervlak is de kleinste woning die wij ooit verkochten.

Compare listings

Vergelijken