Mijn favorieten

Over Hemeltjen MakelaardijBent u op zoek naar een huis in Zutphen of omgeving? Of wilt u uw huis verkopen? Hemeltjen Makelaardij doet dit graag voor u. Met ruim 17 jaar ervaring in de makelaardij is Jan Willem Hemeltjen uw gedreven NVM makelaar voor taxaties en de aan- of verkoop van uw huis. Sinds februari 2018 is Erik van der Kwast het team van Hemeltjen Makelaardij komen versterken als KRMT Makelaar. Samen met de commercieel binnendienst medewerkers gaan zij, met een voor hen kenmerkende persoonlijke aanpak voor u te werk. Daarbij hebben zij aandacht voor u en uw (t)huis!
 

Dit kenmerkt Hemeltjen Makelaardij

  • Persoonlijke benadering
  • Kent en bekend in heel Zutphen 
  • Eerlijkheid
  • Gedrevenheid
 

Het team van Hemeltjen Makelaardij

Het team van Hemeltjen Makelaardij wordt gevormd door Jan Willem, Erik, Dunja en Melanie. Dagelijks helpt het team u bij de aankoop of verkoop van uw huis. Ook kunt u bij hen terecht voor een gevalideerd taxatierapport.
 

Jan Willem Hemeltjen

Het gezicht van Hemeltjen Makelaardij is Jan Willem Hemeltjen, makelaar in hart en nieren. Jan Willem heeft ruim 17 jaar ervaring als makelaar en werd in 2008 officieel beëdigd als NVM makelaar. Jan Willem is een betrokken en pro-actieve makelaar met een realistische blik op de huizenmarkt. Hij kent elk plekje in Zutphen en heeft in Zutphen en omgeving een groot netwerk, waarmee hij de aankoop of verkoop van uw huis soepeler kan doen verlopen. Lees meer over Jan Willem.
 

Erik van der Kwast

Sinds 1 februari 2018 werkt Erik van der Kwast als makelaar bij ons kantoor. Erik deed al ervaring op als nieuwbouwspecialist en assistent makelaar en heeft sinds 2015 alle benodigde kwalificaties om NVM makelaar te zijn. Lees meer over Erik.
 

Dunja Muetstege

Dunja Muetstege deed bij een aantal makelaarskantoren ervaring op in de makelaardij. Sinds november 2018 werkt ze als commercieel binnendienst medewerker bij Hemeltjen Makelaardij. Lees meer over Dunja.
 

Melanie Leijenaar

In mei 2017 richtte Melanie Leijenaar met Jan Willem samen Hemeltjen Makelaardij op. Sindsdien is ze ook als commercieel binnendienst medewerker één van de drijvende krachten achter het kantoor. Lees meer over Melanie.
    

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hemeltjen Makelaardij is gespecialiseerd in taxaties en aan- en verkoop van huizen in Zutphen en omgeving. Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak? Kent u Hemeltjen Makelaardij nog niet? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring