Huis kopen in Zutphen en omgeving

Je wilt een huis kopen in Zutphen of in de omgeving van Zutphen. Dan heb je vast een aantal woonwensen. En je wilt er een goede prijs voor betalen. Hemeltjen Makelaardij helpt je graag bij de aankoop van een huis, zodat het daarna al snel jouw huis is.

Aankoopmakelaar

De aankoop van een huis kan op verschillende manieren. Je kunt dit zelf doen en daarmee makelaarskosten besparen. Dat lijkt interessant. Maar toch zijn er goede redenen om dit werk door een aankoopmakelaar te laten doen. Dat scheelt je veel tijd en energie. En ook naar het vele papierwerk hoef je niet om te kijken. Veel mensen doen daarom een beroep op een aankoopmakelaar. Deze makelaar kent de huizenmarkt goed, let op belangrijke details en onderhandelt over een scherpe prijs. Hemeltjen Makelaardij is graag jouw aankoopmakelaar. We helpen je in 5 stappen aan jouw nieuwe huis.

In 5 stappen een huis kopen

Kennismaking

Bij Hemeltjen Makelaardij vinden we persoonlijk contact belangrijk. We maken daarom eerst even kennis met elkaar. Zo weet je goed aan wie je de aankoop van jouw nieuwe woning toevertrouwt. En je kunt ons alvast je belangrijkste vragen stellen.

Woonwensen

Wij willen graag een goed beeld hebben van jouw woonwensen. Hoe meer je ons vertelt, des te beter wij voor je kunnen zoeken. Wij maken een zoekopdracht voor je aan. Ondertussen zoek je zelf natuurlijk mee, bijvoorbeeld op de website van Funda.

Kennis van de omgeving

Wij kennen vrijwel elke straat en woning in Zutphen, Warnsveld, Brummen en Eefde. En dankzij onze werkwijze en ons grote netwerk kennen we het woningaanbod in Zutphen en omgeving erg goed. Dat verhoogt de kans op het vinden van jouw nieuwe woning.

Tijdens onze kennismaking leggen we dus samen de basis voor een goede samenwerking, met als gewenst resultaat: een nieuwe woning voor jou.

Onderzoek

Natuurlijk helpt Hemeltjen Makelaardij je graag aan een nieuw huis. En bij voorkeur doen we dat snel en effectief. We kijken daarbij wel verder dan alleen naar de prijs. In veel gevallen is er wat onderzoek nodig. Je wilt namelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe is de bouwkundige staat? Zijn er bijzondere lasten en/of beperkingen? Ook de financiering is belangrijk. Om die reden werken wij nauw samen met betrouwbare hypotheekverstrekkers. Onderzoek afgerond? Dan zijn we klaar voor de volgende stap.

Advies

Een eerlijk advies. Dat mag je van ons verwachten. En dat krijg je ook van ons. De aankoop van een nieuw huis is een serieuze stap. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij kijken daarom goed met je mee of de vraagprijs van je nieuwe huis realistisch is. Is het de juiste prijs? Welke kosten kun je nog verwachten met een verbouwing of bij kleinere klussen? Hoe verhoudt de waarde van het huis zich tot de regio? We geven een advies waar wij achterstaan en waar jij mee verder kunt. Het gaat om jouw woonplezier en tevredenheid. Daar werken wij hard voor: jij tevreden, wij tevreden.

Aankoop

De aankoop van een nieuw huis vraagt om scherp onderhandelen. Dat doet Hemeltjen Makelaardij voor je. En is het bod dat we namens jouw doen geaccepteerd? Gefeliciteerd! Dan rest ons nog wel een belangrijke taak: de administratieve afhandeling van de aankoop. Een belangrijke en intensieve klus. Hemeltjen Makelaardij rondt de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie keurig voor je af. We begrijpen dat je in deze fase meer aan je hoofd hebt. Plannen maken, verhuisschema’s opstellen en de inrichting van je nieuwe huis bedenken. In de tussentijd regelen wij alle formaliteiten voor je. De inspectie bij oplevering, de notaris en de sleuteloverdracht.

Resultaat

Een nieuwe woonplek waar je prettig kunt wonen. Daar gaan we samen voor. Met aandacht voor je (t)huis.

Contact

Ben je nieuwsgierig wat Hemeltjen Makelaardij voor je kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woningaanbod

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot