Huis kopen in Zutphen en omgeving

U wilt een huis kopen in Zutphen of in de omgeving van Zutphen. Een huis dat zoveel mogelijk aan uw woonwensen voldoet. En u wilt daar een goede prijs voor betalen. Hemeltjen Makelaardij helpt u daar graag bij.

Aankoopmakelaar

De aankoop van uw huis kan op verschillende manieren. U kunt dit zelf doen en daarmee makelaarskosten besparen. Dat lijkt interessant. Maar toch zijn er goede redenen om dit werk door een aankoopmakelaar te laten doen. Dan houdt u flink wat tijd en energie over voor andere activiteiten. Ook het vele papierwerk wordt u uit handen genomen. Veel mensen doen daarom een beroep op een aankoopmakelaar. Deze makelaar kent de huizenmarkt goed, let op belangrijke details en onderhandelt over een scherpe prijs. Hemeltjen Makelaardij is graag uw aankoopmakelaar en helpt u in 5 stappen aan uw nieuwe huis.

In 5 stappen een huis kopen

Kennismaking

Bij Hemeltjen Makelaardij vinden we persoonlijk contact belangrijk. We maken daarom eerst kennis met elkaar. Zo weet u goed aan wie u de aankoop van uw nieuwe woning toevertrouwt.

Woonwensen

Bovendien wil Hemeltjen Makelaardij graag een goed beeld hebben van uw woonwensen. Hoe meer u ons vertelt, des te beter wij voor u kunnen zoeken. Wij maken voor u een zoekopdracht aan. En ondertussen zoekt u zelf natuurlijk mee, bijvoorbeeld op de website van Funda.

Kennis van de omgeving

Wij kennen vrijwel elke straat en woning in Zutphen, Warnsveld, Brummen en Eefde. En dankzij onze werkwijze en ons grote netwerk kennen we het woningaanbod in Zutphen en omgeving erg goed. Dat verhoogt de kans op het vinden van uw nieuwe woning.

Tijdens onze kennismaking leggen we dus samen de basis voor een goede samenwerking, met het gewenste resultaat: een nieuwe woning voor u.

Onderzoek

Natuurlijk helpt Hemeltjen Makelaardij u graag aan een nieuw huis. En bij voorkeur doen we dat snel en effectief. We kijken daarbij wel verder dan alleen naar de prijs. In veel gevallen is er wat onderzoek nodig. U wilt namelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe is de bouwkundige staat? Zijn er bijzondere lasten en/of beperkingen? Ook de financiering is belangrijk. Om die reden werken wij nauw samen met betrouwbare hypotheekverstrekkers. Onderzoek afgerond? Dan zijn we klaar voor de volgende stap.

Advies

Een eerlijk advies. Dat is wat u bij Hemeltjen Makelaardij krijgt. De aankoop van een nieuw huis is een serieuze stap. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij kijken daarom goed met u mee of de vraagprijs van uw nieuwe huis realistisch is. Is het de juiste prijs? Welke kosten kunt u nog verwachten met een verbouwing of bij kleinere klussen? Hoe verhoudt de waarde van het huis zich tot de regio? We geven een advies waar wij achterstaan en waar u mee verder kunt. Het gaat om uw woonplezier en tevredenheid. Daar werken wij hard voor: u tevreden, wij tevreden.

Aankoop

De aankoop van een nieuw huis vraagt om scherp onderhandelen. Dat doet Hemeltjen Makelaardij voor u. En is het bod dat we namens u doen geaccepteerd? Gefeliciteerd! Dan rest ons nog wel een belangrijke taak: de administratieve afhandeling van uw aankoop. Een belangrijke en intensieve klus. Hemeltjen Makelaardij rondt voor u de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie keurig af. We begrijpen dat u in deze fase meer aan uw hoofd heeft. Plannen maken, verhuisschema’s opstellen en de inrichting van uw nieuwe huis bedenken. In de tussentijd regelen wij alle formaliteiten voor u. De inspectie bij oplevering, de notaris en de sleuteloverdracht.

Resultaat

Een nieuwe woonplek waar u prettig kunt wonen. Daar gaan we samen voor. Met aandacht voor uw (t)huis.

Contact

Bent u nieuwsgierig wat Hemeltjen Makelaardij voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil teruggebeld worden

Onze site is beschermd met reCAPTCHA. En de Google privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Woningaanbod

Compare listings

Vergelijken