Mijn favorieten

Huis kopen

Aankoop woning

U wilt een huis kopen. Een huis dat zoveel mogelijk aan uw woonwensen voldoet. En u wilt er een goede prijs voor betalen. De aankoop van uw huis kan op verschillende manieren. U kunt dit natuurlijk zelf doen en daarmee makelaarskosten besparen. Dat lijkt interessant, maar er zijn ook nadelen. De aankoop van een huis kost u veel tijd. En er komt veel papierwerk bij kijken. Steeds meer mensen doen daarom een beroep op een aankoopmakelaar. Deze makelaar kent de huizenmarkt goed, let op belangrijke details en onderhandelt over een scherpe prijs. Hemeltjen Makelaardij is graag uw aankoopmakelaar en helpt u in 5 stappen aan uw nieuwe huis. 
 

In 5 stappen naar de aankoop van uw nieuwe huis


5 stappen aankoop woning
 

Kennismaking

Persoonlijk contact is voor Hemeltjen Makelaardij erg belangrijk. We gaan dus kennismaken. Zo weet u beter aan wie u de aankoop van uw nieuwe woning toevertrouwt. Bovendien wil Hemeltjen Makelaardij graag een goed beeld hebben van uw woonwens. En hoe meer u ons vertelt, des te beter wij voor u kunnen zoeken. Dat kunt u ondertussen zelf ook, bijvoorbeeld op de website van Funda. Doordat wij beschikken over zorgvuldig opgebouwde kennis van het woningaanbod in Zutphen en regio en we bouwen op een uitgebreid netwerk zoeken we zeer gedetailleerd voor u. Tijdens onze kennismaking leggen we dus samen de basis voor een goede samenwerking met het gewenste resultaat: een nieuwe woning voor u.
 

Onderzoek

Natuurlijk helpt Hemeltjen Makelaardij u graag aan een geschikt nieuw huis. En bij voorkeur doen we dat snel en effectief. Maar niet te snel. Als we uw nieuwe huis op het oog hebben doen we niet direct een bod. In veel gevallen is er wat onderzoek nodig. U wilt namelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe is de bouwkundige staat? Zijn er bijzondere lasten en/of beperkingen? Ook de financiering is belangrijk. Om die reden werken wij nauw samen met betrouwbare hypotheekverstrekkers. Onderzoek afgerond? Dan zijn we klaar voor de volgende stap.
 

Advies

Een eerlijk advies. Dat is wat u bij Hemeltjen Makelaardij kunt en mag verwachten. De aankoop van een nieuw huis is een serieuze stap. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Wij kijken daarom goed met u mee of de vraagprijs van uw nieuwe huis realistisch is. Is het de juiste prijs? Welke kosten kunt u nog verwachten met een verbouwing of bij kleinere klussen? Hoe verhoudt de waarde van het huis zich tot de regio? We geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar u meer verder kunt. Het gaat om uw woonplezier en tevredenheid. Daar werken wij hard voor: u tevreden, wij tevreden. 
 

Aankoop

De aankoop van een nieuw huis vraagt om scherp onderhandelen. Dat doet Hemeltjen Makelaardij voor u. En is het bod dat we namens u doen geaccepteerd? Gefeliciteerd! Dan rest ons nog wel een belangrijke taak: de administratieve afhandeling van uw aankoop. Een belangrijke en intensieve klus. Hemeltjen Makelaardij rondt voor u de onderhandeling en de daadwerkelijke transactie keurig af. We begrijpen dat u in deze fase meer aan uw hoofd heeft. Plannen maken, verhuisschema's opstellen en de inrichting van uw nieuwe huis bedenken. In de tussentijd regelen wij alle formaliteiten voor u. De inspectie bij oplevering, de notaris en de sleuteloverdracht.
 

Resultaat

Een nieuwe woonplek waar u prettig kunt wonen. Aandacht voor uw (t)huis. Daar hebben we samen aan gewerkt.
 

Jan Willem Hemeltjen

Contact

Bent u nieuwsgierig wat Hemeltjen Makelaardij voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

Bekijk ook

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring