Huis verkopen in Zutphen en omgeving

Wil je jouw huis in Zutphen of omgeving verkopen? Of overweeg je dat over een tijdje te doen? Hemeltjen Makelaardij helpt je graag om de verkoop van je huis goed en efficiënt te laten verlopen. Zodat je er zelf weinig omkijken naar hebt. Maar wel met een goed gevoel omdat je weet dat wij ons maximaal inspannen om je huis zo goed mogelijk te verkopen: zonder gedoe en natuurlijk voor een goede prijs.

Verkoopmakelaar

Hemeltjen Makelaardij is graag je verkoopmakelaar. Onze makelaars Jan Willem en Liontine verkopen je huis in 5 stappen. Bij de verkoop van je huis nemen wij jou veel administratieve zaken uit handen. Je hebt in deze drukke tijd zelf al genoeg te doen. Hieronder lees je meer over onze aanpak.

In 5 stappen je huis verkopen

Kennismaking

Je huis verkopen is best een grote stap. Zeker als dit jouw eerste keer is. Wij helpen je graag en goed. Persoonlijk contact vinden wij daarbij erg belangrijk. Ken je Hemeltjen Makelaardij nog niet? Dan maken we eerst kennis. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer je ons kennen. We vertellen dan wat we voor je kunnen betekenen en wat onze manier van werken is. Maar we willen ook graag meer weten over jou en jouw huis. Dat helpt ons om je huis met een goed verhaal op de huizenmarkt van Zutphen en omgeving te zetten.

Waardebepaling

Bij de verkoop van jouw huis hoort een waardebepaling. Hemeltjen Makelaardij is daarbij eerlijk en realistisch. Zorgvuldig stellen wij de waarde van jouw huis vast, zodat jouw huis met een goede vraagprijs de huizenmarkt op gaat. Waarom eerlijk en realistisch? Ten eerste omdat wij zo zijn. Is de vraagprijs te laag, dan doet je jezelf te kort. Vragen we teveel geld voor jouw huis? In het ergste geval prijs je jezelf dan uit de markt. De kans op een soepele en snelle verkoop is dan klein. Wist je dat de waardebepaling van jouw huis een gratis dienst is die Hemeltjen Makelaardij aanbiedt?

Promotie

Voor de verkoop van jouw huis is een goede promotie nodig, want jouw huis moet opvallen op de huizenmarkt. Dat doen we onder andere door een goede presentatie. Professionele foto’s, 360° foto’s, een video, plattegronden en een duidelijke en pakkende omschrijving. Potentiële kopers willen zich een goed beeld kunnen vormen van je huis. Binnen ons brede netwerk in Zutphen en omgeving brengen wij jouw huis onder de aandacht. Onder andere via social media. Maar uiteraard ook op onze website en via Funda. Tijdens de promotie kun je met vragen bij ons terecht. Ook eigen ideeën om de verkoop van jouw huis te versnellen zijn welkom. Samen gaan wij voor het gewenste resultaat!

Onderhandeling en verkoop

Zodra er interesse is in jouw huis, kan het snel gaan. Dit zijn vaak spannende momenten. Er volgen bezichtigingen. Dit regelen wij voor je en wij houden je op de hoogte van de voortgang. Als er biedingen worden uitgebracht bepalen wij samen met jou de onderhandelingsstrategie. Wij gebruiken onze kennis en ervaring tijdens de onderhandeling om tot een goede verkoopprijs te komen. 

Is je huis verkocht? Gefeliciteerd! Nu moeten er nog wel een paar zaken geregeld worden. Wij zorgen voor het opstellen van de koopovereenkomst, de begeleiding bij de opleveringsinspectie, het bezoek aan de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Wij regelen het allemaal, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Resultaat

We hebben samen het gewenste resultaat bereikt. Je huis is verkocht. En daarna overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Jij tevreden, wij tevreden; zo hoort het. Na afloop bespreken we nog even hoe onze samenwerking is verlopen. We leren graag van tips en wie weet zien we elkaar in de toekomst weer. Je blijft welkom bij Hemeltjen Makelaardij.

Contact

Ben je nieuwsgierig wat Hemeltjen Makelaardij voor je kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot