Mijn favorieten

Huis verkopen

Uw huis verkopen in 5 stappen

Wilt u uw huis verkopen? Of overweegt u dat? Hemeltjen Makelaardij kan met goede tips en een concreet stappenplan de verkoop van uw huis sneller en efficiënter laten verlopen. Onze dienstverlening gaat verder dan het plaatsen van een 'Te koop bord'. Om u een indruk te geven van onze aanpak hebben we een 5 stappenplan voor u opgesteld. In 5 stappen werken we toe naar het door u gewenste resultaat: de verkoop van uw huis.

 
Uw huis verkopen in 5 stappen


5 stappen aankoop woning
 


Kennismaking of intake

U heeft een keuze gemaakt: u wilt uw huis verkopen. In veel gevallen een grote stap, zeker als dit uw eerste keer is. Wij helpen u graag en goed. Kent u Hemeltjen Makelaardij nog niet? Dat duurt niet lang. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek leert u ons kennen en vertellen wij graag wat we voor u kunnen betekenen en wat onze manier van werken is. Maar bovenal willen we het nodige van u en over uw huis weten. Zo vormen we ons een beeld van uw huis en starten we in gedachten al met een goed verhaal waarmee we uw huis voor u gaan verkopen. Onze jarenlange kennis van de huizenmarkt van Zutphen en omgeving helpt ons om tot een goed en realistisch verhaal te komen die de verkoop van uw huis versoepelt.
 

Waardepaling van uw huis

Bij de verkoop van uw huis hoort een waardebepaling. Hemeltjen Makelaardij is daarbij eerlijk en realistisch. Zorgvuldig stellen wij de waarde van uw huis vast, zodat uw huis met een goede vraagprijs de huizenmarkt op gaat. Waarom eerlijk en realistisch? Ten eerste omdat wij zo zijn. Is de vraagprijs te laag, dan doet u zichzelf te kort. Vragen we teveel geld voor uw huis? In het ergste geval prijst u zichzelf uit de markt en is de kans op een soepele en snelle verkoop klein. Wist u dat de waardebepaling van uw huis een gratis dienst is die Hemeltjen Makelaardij u aanbiedt?
 

De promotie

Als wij de waarde van uw huis hebben bepaald en u ervoor kiest om uw huis door Hemeltjen Makelaardij te verkopen, volgt de promotie van uw huis. Voor de verkoop van uw huis is een goede promotie nodig, want uw huis moet opvallen op de huizenmarkt. Dat doen we onder andere door een goede presentatie. Professionele foto's, 360° foto's, een bezichtigingsfilm, plattegronden in 2D en in 3D en een duidelijke pakkende aanbiedingstekst. Potentiële kopers willen zich een goed beeld kunnen vormen van uw huis. Binnen ons brede netwerk in Zutphen en omgeving brengen wij uw huis onder de aandacht o.a. via social media. Maar uiteraard ook op onze website en Funda. Tijdens de promotie kunt u met vragen bij ons terecht. Ook uw eigen ideeën om de verkoop van uw huis te versnellen zijn welkom. Samen gaan wij voor het gewenste resultaat!
 

De verkoop

Zodra er interesse is in uw huis, kan het snel gaan. Dit zijn vaak spannende momenten. Er volgen bezichtigingen. Dit regelen wij voor u en wij houden u op de hoogte van de voortgang. Wanneer er biedingen worden uitgebracht bepalen wij in samenspraak met u de onderhandelingsstrategie. Wij zetten onze kennis en ervaring in tijdens de onderhandeling om tot een goede verkoopprijs te komen. Huis verkocht? Gefeliciteerd! Nu moeten er nog wel een paar zaken geregeld worden. Wij zorgen voor het opstellen van de koopovereenkomst, de begeleiding bij de opleveringsinspectie, het bezoek aan de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Wij regelen het allemaal, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. 
 

Het resultaat

We hebben het gewenste resultaat bereikt. Uw huis is verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Hopelijk met wederzijdse tevredenheid. Om onze dienstverlening te blijven verbeteren evalueren we samen het afgelegde verkooptraject. Want wie weet wat we in de toekomst nog voor elkaar kunnen betekenen?

Jan Willem HemeltjenHeeft u interesse in onze aanpak? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

Bekijk ook

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring