Huis verkopen in Zutphen en omgeving

Wilt u uw huis in Zutphen of omgeving verkopen? Of overweegt u om dat over een tijdje te doen? Hemeltjen Makelaardij helpt u graag om de verkoop van uw huis goed en efficiënt te laten verlopen. Zodat u er zelf weinig omkijken naar heeft. Maar wel met een fijn gevoel omdat u weet dat wij ons maximaal inspannen om uw huis zo goed mogelijk te verkopen: zonder gedoe en natuurlijk voor een goede prijs.

Verkoopmakelaar

Hemeltjen Makelaardij is graag uw verkoopmakelaar. Onze makelaars Jan Willem en Liontine verkopen uw huis voor u in 5 stappen. Bij de verkoop van uw huis nemen wij u veel administratieve zaken uit handen. U heeft in deze drukke tijd zelf al genoeg te doen. Hieronder leest u meer over onze aanpak.

In 5 stappen uw huis verkopen

Kennismaking

Uw huis verkopen is best een grote stap. Zeker als dit uw eerste keer is. Wij helpen u graag en goed. Persoonlijk contact vinden wij daarbij erg belangrijk. Kent u Hemeltjen Makelaardij nog niet? Dan maken we eerst kennis. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leert u ons kennen. We vertellen dan wat we voor u kunnen betekenen en wat onze manier van werken is. Maar we willen ook graag meer weten over u en uw huis. Dat helpt ons om uw huis met een goed verhaal op de huizenmarkt van Zutphen en omgeving te zetten.

Waardebepaling

Bij de verkoop van uw huis hoort een waardebepaling. Hemeltjen Makelaardij is daarbij eerlijk en realistisch. Zorgvuldig stellen wij de waarde van uw huis vast, zodat uw huis met een goede vraagprijs de huizenmarkt op gaat. Waarom eerlijk en realistisch? Ten eerste omdat wij zo zijn. Is de vraagprijs te laag, dan doet u zichzelf te kort. Vragen we teveel geld voor uw huis? In het ergste geval prijst u zichzelf dan uit de markt. De kans op een soepele en snelle verkoop is dan klein. Wist u dat de waardebepaling van uw huis een gratis dienst is die Hemeltjen Makelaardij u aanbiedt?

Promotie

Voor de verkoop van uw huis is een goede promotie nodig, want uw huis moet opvallen op de huizenmarkt. Dat doen we onder andere door een goede presentatie. Professionele foto’s, 360° foto’s, een video, plattegronden en een duidelijke en pakkende omschrijving. Potentiële kopers willen zich een goed beeld kunnen vormen van uw huis. Binnen ons brede netwerk in Zutphen en omgeving brengen wij uw huis onder de aandacht. Onder andere via social media. Maar uiteraard ook op onze website en via Funda. Tijdens de promotie kunt u met vragen bij ons terecht. Ook uw eigen ideeën om de verkoop van uw huis te versnellen zijn welkom. Samen gaan wij voor het gewenste resultaat!

Onderhandeling en verkoop

Zodra er interesse is in uw huis, kan het snel gaan. Dit zijn vaak spannende momenten. Er volgen bezichtigingen. Dit regelen wij voor u en wij houden u op de hoogte van de voortgang. Als er biedingen worden uitgebracht bepalen wij samen met u de onderhandelingsstrategie. Wij gebruiken onze kennis en ervaring tijdens de onderhandeling om tot een goede verkoopprijs te komen. 

Is uw huis verkocht? Gefeliciteerd! Nu moeten er nog wel een paar zaken geregeld worden. Wij zorgen voor het opstellen van de koopovereenkomst, de begeleiding bij de opleveringsinspectie, het bezoek aan de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Wij regelen het allemaal, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Resultaat

We hebben samen het gewenste resultaat bereikt. Uw huis is verkocht. En daarna overgedragen aan de nieuwe eigenaar. U tevreden, wij tevreden; zo hoort het. Na afloop bespreken we nog even hoe onze samenwerking is verlopen. We leren graag van uw tips en wie weet zien we elkaar in de toekomst weer. U blijft welkom bij Hemeltjen Makelaardij.

Contact

Bent u nieuwsgierig wat Hemeltjen Makelaardij voor u kan betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil teruggebeld worden

Onze site is beschermd met reCAPTCHA. En de Google privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Compare listings

Vergelijken