Mijn favorieten

Jan Willem Hemeltjen


Jan Willem Hemeltjen, geboren op 15 april 1978, besluit eind 2016 dat hij toe is aan de volgende stap in zijn loopbaan. Na ruim 15 trouwe dienstjaren als makelaar bij een tweetal makelaarskantoren in Zutphen kiest hij ervoor om zelfstandig verder te gaan met zijn grote passie: aankoop en verkoop van huizen. Met een eigen makelaarskantoor: Hemeltjen Makelaardij.
 

Zutphen

Vanaf 1 mei 2017 opende Hemeltjen Makelaardij, met Jan Willem als trotse eigenaar, zijn deuren. 'Ik ken Zutphen op mijn duimpje. Geen straat, wijk of gebied kent geheimen voor me. Ik ben zelf een echte Zutphenees. Daar ben ik trots op, want ik vind Zutphen een geweldige stad. Je hebt hier alles. Horeca, gezelligheid, veel sportclubs en scholen. Maar ook zijn er voldoende wandelgebieden en heeft Zutphen een prachtig historisch centrum. En het woningaanbod is gevarieerd. Er zijn gave nieuwbouwprojecten, maar Zutphen kenmerkt zich ook door veel jaren 30 woningen of, voor de liefhebbers, nog oudere huizen'.
 

Loopbaan

Na afronding van de HAVO op het Baudartius College te Zutphen kiest Hemeltjen voor een opleiding MTS Bouwkunde in Apeldoorn. Hier legt hij de basis voor technische kennis en inzicht. Dit komt hem nog dagelijks van pas bij het beoordelen van woningen. 'Daarna heb ik in 3 jaar de makelaarsopleiding gedaan op HBO Nederland in Arnhem. Dit was 2 jaar theorie en 1 jaar stage. De stage heb ik volbracht bij Slütter & Wichgers makelaardij in Zutphen. In 2003 ben ik hier officieel als assistent-makelaar aan het werk gegaan'.

Op 1 september 2005 stapt Hemeltjen over naar Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Zutphen. Hij doet daar veel praktijkervaring op en in juni 2008 behaalt hij de praktijktest van de NVM. Op 14 juli 2008 wordt Jan Willem beëdigd als Makelaar/taxateur en mag hij zich officieel NVM Makelaar noemen.
 

Eigen kantoor

'Ik heb veel gedaan en geleerd in bijna 12 jaar tijd bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Maar nu vind ik het tijd om een volgende stap in mijn loopbaan te zetten: mijn eigen makelaarskantoor. Daar heb ik enorm veel zin in. Het geeft me echt een kick als ik mensen blij kan maken met een aankoop of de verkoop van hun huis. Ik heb een groot netwerk opgebouwd en ken Zutphen en omgeving goed. Dagelijks ervaar ik hoe prettig het is om in een fijn huis te wonen. Ik wil mijn kennis en netwerk gebruiken om ook voor anderen hun woonwens te realiseren'.
 

Aanpak

Ik begeleid mensen van A tot Z bij de aankoop of verkoop van hun huis. Daarbij is persoonlijk contact belangrijk. Afspraak is afspraak. En je krijgt een eerlijk en realistisch advies. Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een huis kent mijn aanpak 5 stappen.
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring