Hemeltjen Makelaardij is sponsor van de 57ste Ronde van Zutphen

Op zondag 11 juni wordt de wielerronde van Zutphen gereden. Het parcours van het evenement loopt dwars door het historische centrum van Zutphen. De vele bochten, het valse plat en de ouderwetse kasseien zorgen elk jaar voor een waar wielerspektakel. Dankzij de aanwezigheid van het talrijke publiek heerst er een prachtige sfeer. Hemeltjen Makelaardij is trotse sponsor van de Ronde van Zutphen. En niet zonder reden…

Wielerliefhebber

Jan Willem Hemeltjen is groot wielerliefhebber. Hij legt zelf jaarlijks honderden kilometers af op zijn racefiets. Dit jaar traint Jan Willem opnieuw voor La Marmotte. Samen met een aantal fietsvrienden beklimt Jan Willem eind juni o.a. de bekende Col du Glandon, de Télégraphe, Alpe d’Huez en de Galibier.

Trotse sponsor

Jan Willem: ‘Wielrennen is een prachtige sport. En Zutphen een fantastische stad. De Ronde van Zutphen is daarom een geweldige combinatie. Ik vind het leuk om daar als sponsor een bijdrage aan te leveren. Mooi dat dit evenement na 3 jaar weer wordt verreden. Ik wens de deelnemers en organisatie een mooie dag, met veel publiek en gezelligheid. En natuurlijk een spannende koers. Ik kom zeker kijken!’

De route

Het startsein van de Ronde van Zutphen wordt gegeven op de Houtmarkt, vlakbij de fontein. Daarna buigen de renners via de Lange Hofstraat af richting het stadhuis en het ’s Gravenhof. Vervolgens slaan de renners linksaf de Martinetsingel in en draaien vervolgens via de Pelikaanstraat de Zaadmarkt op. Het parcours heeft een lengte van 1,2 kilometer.

Over de Ronde van Zutphen

De Ronde van Zutphen wordt georganiseerd door wielersportvereniging ETP Zutphen en wordt dit jaar alweer voor de 57e keer verreden.

Dit bericht delen met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer nieuws

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot