Jan Willem: eigenaar, makelaar en taxateur

Ik ben Jan Willem Hemeltjen en ik ben op 15 april 1978 geboren. Eind 2016 concludeerde ik dat ik toe was aan de volgende stap in mijn loopbaan. Na ruim 15 dienstjaren als makelaar bij een tweetal makelaarskantoren in Zutphen koos ik ervoor om zelfstandig verder te gaan met mijn grote passie: aankoop en verkoop van huizen. Dat deed ik met de start van een eigen makelaarskantoor: Hemeltjen Makelaardij.

Ik ben zelf een echte Zutphenees. Daar ben ik trots op, want ik vind Zutphen een geweldige stad. Je hebt hier alles. Horeca, gezelligheid, veel sportclubs en scholen. Maar ook zijn er voldoende wandelgebieden en heeft Zutphen een prachtig historisch centrum.​

Jan Willem

Zutphen

Op 1 mei 2017 opende ik met Hemeltjen Makelaardij de deuren van mijn eigen makelaarskantoor. In mijn favoriete stad Zutphen. Ik ken Zutphen op mijn duimpje. Geen straat, wijk of gebied kent geheimen voor me. Ik ben zelf een echte Zutphenees. Daar ben ik trots op, want ik vind Zutphen een geweldige stad. Je hebt hier alles. Horeca, gezelligheid, veel sportclubs en scholen. Maar ook zijn er voldoende wandelgebieden en heeft Zutphen een prachtig historisch centrum. En het woningaanbod is gevarieerd. Er zijn gave nieuwbouwprojecten, maar Zutphen kenmerkt zich ook door veel jaren 30 woningen of, voor de liefhebbers, nog oudere huizen.

Loopbaan

Na afronding van de HAVO op het Baudartius College te Zutphen koos ik voor een opleiding MTS Bouwkunde in Apeldoorn. Ik heb daar de basis kunnen leggen voor mijn technische kennis en inzicht. Dit komt me nog dagelijks van pas bij het beoordelen van woningen. Daarna heb ik in 3 jaar de makelaarsopleiding gedaan op HBO Nederland in Arnhem. Dit was 2 jaar theorie en 1 jaar stage. De stage heb ik volbracht bij Slütter & Wichgers makelaardij in Zutphen. In 2003 ben ik daar als assistent-makelaar aan het werk gegaan. Op 1 september 2005 stapte ik over naar Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Zutphen. Ik deed daar veel praktijkervaring op. In juni 2008 behaalde ik de praktijktest van de NVM. Op 14 juli 2008 ben ik beëdigd als Makelaar/taxateur en mag ik mezelf officieel NVM Makelaar noemen.

Eigen kantoor

Ik heb in al die jaren veel gedaan en geleerd. Maar het werd tijd om een volgende stap in mijn loopbaan te zetten: mijn eigen makelaarskantoor. Daar had ik enorm veel zin in. Het geeft me echt een kick als ik mensen blij kan maken met een aankoop of de verkoop van hun huis. Ik heb een groot netwerk opgebouwd en ken Zutphen en omgeving goed. Dagelijks ervaar ik hoe prettig het is om in een fijn huis te wonen. Ik gebruik mijn kennis en netwerk om ook voor anderen hun woonwens te realiseren.

Aanpak

Ik begeleid mensen van A tot Z bij de aankoop of verkoop van hun huis. Daarbij is persoonlijk contact belangrijk. Afspraak is afspraak. En je krijgt altijd een eerlijk en realistisch advies van me.

Mijn collega’s​

Waar ben ik zonder een goed team? Dit zijn mijn fijne collega’s. Ook zij vertellen graag wat meer over zichzelf.

Liontine Berghorst
Liontine
Mariska Bril
Mariska
Cochillo Timmerije
Cochillo
Melanie Leijenaar
Melanie
Dunja Muetstege
Dunja

Compare listings

Vergelijken