Wichmondseweg 11D 7223 LH Baak

€ 395.000 k.k.
Te koop
Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Foto 3
Foto 4
Foto 5

Omschrijving voor Wichmondseweg 11D

Middenin het pittoreske dorpje Baak, nabij rivier de IJssel staat dit prachtige schoolgebouw, waar de kinderen uit Baak vroeger leerden lezen en schrijven en speelden op het schoolplein. Nu is dit gebouw verdeeld in zes mooie woningen met hoge plafonds, grote ramen en een speelse, ruimtelijke indeling. Deze woning is in 2015 fors vergroot dankzij de dakopbouw, waardoor er maar liefst vier slaapkamers zijn. Verder beschikt de woning over een mooie woonkeuken, tuingerichte woonkamer met hoog plafond, een voortuin met berging en een diepe achtertuin op het zonnige zuiden.

Daarnaast is de woning goed geïsoleerd en voorzien van energielabel A! Het woonoppervlak is 129 m², de inhoud 493 m³ en het perceel heeft een grootte van 138 m².

Baak is een dorp met sfeer en karakter. Aan de oostkant van het dorp ligt Landgoed Baak en na een korte wandeling bereik je ’t Hertenbosch. Langs de N314 die Zutphen met Hummelo verbindt zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder het bekende café met cafetaria genaamd Herfkens. Voor de meeste faciliteiten kan je terecht in de nabijgelegen Hanzestad Zutphen. Hier vind je een ruim aanbod aan winkels, een gezellige binnenstad, (middelbare)scholen en verenigingen. Meer weten over Baak en haar omgeving? Informeer bij ons op kantoor!

Indeling:
Waar vroeger de kinderen naar binnen liepen, is nu de gezamenlijke entree die een en al karakter uitstraalt. Via het brede voetpad aan de achterzijde loop je naar de entree van deze woning. Aan de overzijde van de entree staat een stenen berging voor de fiets en het tuin-/klusgereedschap.

Begane grond: entree, hal met vaste kast, meterkast en toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Ruime tuingerichte woonkamer met hoog plafond, trapkast en vloerverwarming. Moderne woonkeuken met dakraam en gezellige eethoek, voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasser.

1e Verdieping: overloop. Twee slaapkamers ter grootte van circa 10 m² en 11 m², beiden keurig afgewerkt, voorzien van inbouwspotjes en schuifdeuren. Nette badkamer met doorloop naar één van de slaapkamers, voorzien van wastafelmeubel met dubbele kraan, wandcloset en inloopregendouche.

2e Verdieping: overloop/voorzolder met verwarmingsopstelling en wasmachine-aansluiting. Twee slaapkamers ter grootte van circa 8 m² en 11 m². Hiervan is er één voorzien van dakraam en één voorzien van vaste kastenwand en dakkapel.

Keurig aangelegde achtertuin op het zuiden met zonnescherm (handmatig) gemonteerd aan de achtergevel, kunstgras, borders en terras achterin de tuin. Tevens is er ruimte voor een 2e terras. Aan de voorzijde van de woning is een vrijstaande stenen berging aanwezig. Parkeren is mogelijk op het mandelige parkeerterrein en op de openbare parkeervoorzieningen in de straat.

De gehele buitenkant van het huis is afgelopen juni geschilderd.

Kortom: op zoek naar een bijzondere woning in een rustige leefomgeving nabij de natuur? Kom snel kijken aan Wichmondseweg 11D in Baak!

Video

Compare listings

Vergelijken