Boedelhofweg 62 7211 BT Eefde

€ 425.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 6

Omschrijving voor Boedelhofweg 62

In kindvriendelijke buurt gelegen helft van dubbel woonhuis met 8 zonnepanelen, 4 slaapkamers en een eigen oprit. Deze leuke eengezinswoning aan Boedelhofweg 62 te Eefde biedt o.a. een tuingerichte doorzonwoonkamer, vier slaapkamers verdeeld over de 1e- en 2e verdieping, een oprit met parkeerruimte voor maar liefst drie personenauto's en een prachtige diepe tuin. Verder heeft de woning een woonoppervlakte van circa 95 m², een inhoud van 340 m³ en een perceel van maar liefst 680 van m².

De woning is gelegen in het rustige dorpje Eefde, dichtbij het grotere Zutphen. Het dorp heeft een eigen kern met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een basisschool en zijn er meerdere sportverenigingen in Eefde. Vanaf de woning bent u ook snel in het mooie buitengebied langs de oevers van rivier de IJssel. Zutphen is op fietsafstand te bereiken en biedt alles wat u mag verwachten van een grote stad. Zo kunt u van zowel het dorpse, als het stadse leven genieten! Lees hieronder verder wat deze hoekwoning nog meer te bieden heeft.

Begane grond: Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en een trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime doorzonwoonkamer met trapkast. Open keuken met deur naar de diepe achtertuin. De keuken heeft een afzuigkap, maar is verder niet voorzien van apparatuur.

1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers met een grootte van circa 12 m², 8,5 m² en 8 m², allen voorzien van een dakkapel. Eenvoudige badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, aansluiting wasmachine en er is een aansluiting aanwezig voor een 2e toilet.

2e Verdieping: Overloop met opstelling cv-ketel (Vaillant EcoTEC classic HR 2019), omvormer zonnepanelen en mechanische ventilatie. 4e Slaapkamer ter grootte van circa 7 m².

Op het zuidoosten gelegen diepe achtertuin met een terras, gazon, houten garage, stenen berging en meerdere vijvers. De tuin is te bereiken via de zijkant van de woning. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een siertuin en oprit met parkeerruimte voor drie personenauto's.

LET OP !!
Deze woning wordt verkocht door de plaatselijke woningbouwvereniging. Bieden is mogelijk, maar koopstarters en personen woonachtig (in een huurwoning) in Eefde (dorpsbinding) kunnen voorrang krijgen bij vergelijkbare biedingen. Voor de woning geldt minstens één jaar zelfbewoning.

Kortom: Op zoek naar een leuke helft van een dubbel woonhuis met een prachtige tuin in een kindvriendelijke buurt? Kom dan langs in Eefde!

Video

Compare listings

Vergelijken