Bornhovestraat 1a 7201 CW Zutphen

€ 149.000 k.k.
Te koop
Hoofdfoto
Foto
Foto 3
Foto 2
Foto 4
Foto 6

Omschrijving voor Bornhovestraat 1a

'Tiny House' middenin het stadscentrum van Zutphen! Dit gemeentelijk monument van voor 1900, met een heel mooi gevelbeeld, biedt veel potentie maar is aan een opknapbeurt toe. Op dit moment beschikt de woning over een keuken en badkamer op de begane grond, woonkamer op de 1e verdieping en slaapkamer op de 2e verdieping. Geschikt voor een 1 tot 2 persoons huishouden. Het woonoppervlak is 33 m², de inhoud 145 m³ en het perceel heeft een grootte van 29 m².

Middenin het oude centrum van Zutphen zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan meerdere supermarkten een ruim aanbod aan detailhandel en horeca, een theater, bioscoop en het intercity treinstation met geode verbindingen richting de steden, Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Ook ben je binnen enkele ogenblikken aan de IJsselkade waar een prachtige uitzicht op je te wachten staat over de uiterwaarden!

Begane grond: hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toilet met fonteintje. Keuken op dit moment zonder apparatuur. Badkamer met douche en wastafel.

1e Verdieping: overloop. Woonkamer met vaste kast en gaskachel.

2e Verdieping: overloop met badgeiser. Slaapkamer met dakkapel in de nok van de woning.

Kortom: op zoek naar niet al te grote woning middenin het centrum van Zutphen? Kom eens kijken aan Bornhovestraat 1 a!

De eigenaar heeft de woning nooit zelf bewoond. Namens verkoper nemen wij de "niet zelf bewoond / as is-where is" clausule op in de koopovereenkomst.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot