Deventerweg 146 7203 AS Zutphen

€ 415.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 3
Foto 2
Foto 4
Foto 6

Omschrijving voor Deventerweg 146

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN. WEL KUNNEN WIJ UW GEGEVENS OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.

Op een fijne locatie aan de rand van Zutphen, tussen het Twentekanaal en het historische centrum van de Hanzestad, ligt deze vrijstaande zgn. 'Oostenrijkse woning'. Dit is 1 van de 10 woningen in Zutphen, en 1 van de 800 woningen die in ons land in 1948 na de oorlog in opdracht van het ministerie van Wederopbouw en Volkshuisvesting van Oostenrijkse makelij zijn gebouwd. Ze zijn in houtskelet opgebouwd op een stenen fundering en hebben een duurzaam karakter. Deze woningen zijn echt een symbool van de wederopbouw.

Indeling: zeer riante entree met trapopgang naar boven en ruim toilet. Aan de tuinzijde is een royale en lichte woonkamer met aansluitend een serrekamer. Beide kamers geven toegang tot de tuin middels openslaande deuren. Er is een eenvoudige dichte keuken, waar tevens de toegang is naar de provisiekelder.

1e Verdieping: op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan er 3 voorzien zijn van vaste kastruimte. De badkamer heeft een dakkapel en is v.v. douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e Verdieping: grote zolderverdieping (stahoogte) middels vlizotrap bereikbaar.

Het perceel heeft een oppervlakte van 777 m2 met achterin een vrijstaande schuur/garage. Toegang is mogelijk aan de achterzijde.

De woning dient vrijwel geheel gemoderniseerd te worden! Het biedt u de kans om het geheel op eigen wijze in te richten en af te werken, waardoor u er echt uw eigen (t)huis van kan maken.

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot