Lunetteplein 8 7204 HM Zutphen

€ 315.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 6

Omschrijving voor Lunetteplein 8

Voormalig woon/winkelpand boordevol karakter nabij het stadscentrum van Zutphen! Deze woning uit bouwjaar 1928 biedt veel sfeer, maar heeft een opknapbeurt nodig. Op dit moment beschikt het over een riante woonkamer met gashaard, dichte keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers waarvan één met dakterras en een tweede badkamer. Verder beschikt de woning over voldoende bergruimte in de provisiekelder, op de bergzolder en in de garage! Het woonoppervlak is circa 200 m², de inhoud 898 m³ en het perceel heeft een grootte van 195 m².

De woning is gelegen in een karakteristieke buurt op loopafstand van het oude centrum van Zutphen, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Daarnaast zijn ook meerdere winkels (waaronder meerdere supermarkten) voor de dagelijkse boodschap op loopafstand te bereiken bij het wijkwinkelcentrum van het "Waterkwartier". Verder biedt Zutphen o.a. een breed aanbod aan (sport)verenigingen, scholen en een prachtig buitengebied langs de oevers van rivier de IJssel.

Kelder: vanuit de hal te bereiken provisiekelder.

Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de kelder. Riante woonkamer aan de voorzijde met gashaard, vaste kast en buitendeur (voormalige winkeldeur). Dichte keuken in L-opstelling met buitendeur. Twee (slaap)kamers ter grootte van circa 7 m² en 13 m². De grote slaapkamer heeft tevens een buitendeur. Eenvoudige badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

1e Verdieping: ruime overloop. Drie slaapkamers ter grootte van circa 14 m², 22 m² en 27 m². De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon ter grootte van circa 7 m². Ruime badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche.

Bestraatte tuin/pleintje met aangebouwde stenen berging t.b.v. de cv-installatie en riante garage ter grootte van circa 29,5 m²! Parkeren is mogelijk in de straat op de openbare parkeervoorzieningen.

Kortom: meer dan unieke opknapper op korte afstand van het centrum van Zutphen!

Video

Compare listings

Vergelijken