Oudewand 57 7201 LK Zutphen

€ 315.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Foto 4
Foto 5
Foto 3

Omschrijving voor Oudewand 57

De maisonnette aan Oudewand 57 in Zutphen biedt een ideale locatie in het centrum van de stad. In 2020 onderging deze woning een complete verbouwing, waardoor deze nu een modern en comfortabel thuis biedt. Door de ligging zijn alle voorzieningen op loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan een breed aanbod aan detailhandel, supermarkten, gezellige restaurants en cafés, het theater en het centraal treinstation.

Het appartementencomplex (bestaande uit 9 woningen en 4 winkels) beschikt over diverse faciliteiten, zoals een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond en een lift die toegang biedt tot de eerste verdieping van het gebouw. Op deze verdieping is een groot (gemeenschappelijk) dakterras.

De woning zelf is prettig ingedeeld, met op de eerste woonlaag een hal, een modern toilet, een ruime woonkamer en een keuken voorzien van inbouwapparatuur. De gehele verdieping is voorzien van een (visgraat) PVC vloer, wat zorgt voor een moderne uitstraling en eenvoudig onderhoud.

Boven bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Ook deze verdieping is geheel voorzien van PVC vloerafwerking.

Parkeren in de nabije omgeving is mogelijk met een parkeervergunning.

Deze maisonnette biedt het beste van stadsleven en modern comfort, ideaal voor wie op zoek is naar een aantrekkelijke woning in het hart van Zutphen.

Video

Compare listings

Vergelijken