Oudewand 69 7201 LK Zutphen

€ 350.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 3
Foto 2
Foto 4
Foto 7

Omschrijving voor Oudewand 69

In het centrum van Zutphen, is dit fraaie 3-kamer appartement beschikbaar. In 2020/2021 is het oude historische pand aan de Beukerstraat/hoek Oudewand door aannemer Christiaans uit Zutphen geheel verbouwd tot 9 bijzonder fraaie, nieuwe appartementen met groot dakterras.

Ieder pand in dit kleinschalige complex heeft zijn eigen architectonische kenmerken en heeft door de juiste kleurafwerking een eigen identiteit.

Op de begane grond is de centrale entree met brievenbussen, intercom en grote gemeenschappelijke fietsenberging. De lift brengt u van de begane grond naar de 1e verdieping.

De sfeer proeft u al bij binnenkomst. Een prachtige moderne kroonluchter verlicht het trappenhuis. Vanuit het trappenhuis stapt u op de eerste verdieping binnen op een gemeenschappelijk groot dakterras. Dit terras is te gebruiken door de bewoners van de appartementen. De in Zutphen bekende bloemist 'Horta' heeft hier met mooie beplanting de basis gelegd voor een intieme sfeer, waarbij een ieder in alle rust kan genieten van het zonnetje en de buitenlucht.

Oudewand 69 is gelegen op de 2e verdieping.

De woning is instapklaar. Wandafwerking en schilderwerk zijn gereed. Keuken en sanitair zijn compleet ingericht en de gehele woning heeft een hoogwaardige PVC vloerafwerking.

Indeling:

entree, toilet, meterkast en CV - ruimte, prachtige woonkamer met grote ramen met zicht op de Beukerstraat, halfopen woonkeuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Parkeren: kan in de nabije omgeving met parkeervergunning. De grote parkeerplaats 'David Evekink' ligt letterlijk om de hoek.

Fietsenberging: op de begane grond is een royale gezamenlijke fietsenberging. Deze ruimte is afgesloten en is alleen toegankelijk voor de bewoners.

Video

Compare listings

Vergelijken