Prins Bernhardlaan 54 7204 AN Zutphen

€ 425.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto
Foto 3
Foto 4
Foto 2
Foto 5

Omschrijving voor Prins Bernhardlaan 54

Aan één van de meest geliefde lanen van Zutphen gelegen tussenwoning met verrassend veel ruimte! Deze typische jaren '30 woning gelegen aan Prins Bernhardlaan 54 te Zutphen biedt veel mogelijkheden en verdient het gemoderniseerd te worden. Op dit moment beschikt de woning o.a. over een ruime woonkamer-en-suite met hout- en gaskachel, dichte keuken met tuindeur, drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping, de 2e verdieping is nu een open ruimte, maar biedt mogelijkheden voor extra slaapkamer(s). Ook beschikt de woning over een diepe achtertuin. De tuin grenst aan een volkstuinencomplex waardoor je prachtig vrij uitzicht hebt aan de achterzijde. Het woonoppervlak is circa 146 m², de inhoud 581 m³ en het perceel heeft een grootte van 208 m².

De woning is gelegen aan een autoluwe straat op korte afstand van het historische stadscentrum van Zutphen. Daarnaast zijn alle faciliteiten binnen handbereik, denk hierbij o.a. aan meerdere supermarkten, (basis)scholen en ben je binnen enkele ogenblikken op de rondweg van de stad. Zutphen kenmerkt zich als een gezellige stad waar altijd wat te bleven is. Zo worden er in het centrum jaarlijks veel activiteiten georganiseerd, zoals de Zomerfeesten, Het Chocoladefestival en de Nationale Bokbierdag.

Kelder: vanuit de hal te bereiken provisiekelder.

Begane grond. entree met afdakje, hal voorzien van typische jaren '30 granitovloer, trapopgang naar de 1e verdieping en toilet met fonteintje. Ruime woonkamer-en-suite met erker aan de voorzijde, gaskachel, houtkachel en openslaande tuindeuren. De dichte keuken biedt toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop. Drie slaapkamers ter grootte van circa 6 m², 12 m² en 15,5 m², waarvan de twee grote slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van wastafel en biedt toegang tot het balkon aan de achtergevel. Badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet.

2e Verdieping: op dit moment betreft de 2e verdieping een grote open ruimte met meerdere dakramen en wastafel. De ruimte leent zich uitermate voor het realiseren van extra kamers.

Zolder: middels vaste trap te bereiken bergzolder.

Diepe achtertuin op het oosten, veel groen, een houten bergschuurtje en looppad naar achteren. De tuin is achterom te bereiken via het achterpad. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeervoorzieningen in de straat.

Kortom: jaren '30 tussenwoning boordevol potentie aan prachtige laan in Zutphen!

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot