Turfstraat 30- 30a 7201 KG Zutphen

€ 490.000 k.k.
Te koop
Hoofdfoto
Foto 4
Foto
Foto 6
Foto 2
Foto 5

Omschrijving voor Turfstraat 30- 30a

Fraai woon-/winkelpand (Rijksmonument) op mooie locatie aan de poort van de Zutphense binnenstad! Dit fraaie herenhuis van voor 1900 is gelegen aan het begin van één van de meeste bezochte winkelstraten van Zutphen wat het een toplocatie maakt voor ondernemen. Boven de winkel met magazijn op de begane grond is een bovenwoning gevestigd met een ruime woonkamer, halfopen keuken, twee slaapkamers en een riant dakterras. Ook beschikt het over een ruime zolderetage waar het creëren van meerdere kamers tot de mogelijkheden behoort. Het woonoppervlak van het appartement betreft 83 m². Indien u de zolder verbouwd tot woonruimte, voegt u ruim 60 m2 woonoppervlakte toe aan het appartement.

De ligging van het pand is meer dan uniek. Het is namelijk gevestigd bij de kruising van de twee drukste winkelstraten van Zutphen. Alle voorzieningen zijn dan ook binnen handbereik. Het centrum biedt o.a. een mooi aanbod aan unieke detailhandel, gezellige horeca en een theater. Daarnaast is het centraal station van Zutphen op steenworpafstand gelegen. Ook biedt Zutphen een prachtig buitengebied langs de oevers van rivier de IJssel.

Winkel:

entree van de winkel is gelegen op een echte A locatie, met etalages aan beide zijden. Het winkeloppervlak is circa 99 m², daarnaast is er nog een berging van circa 15 m² met toegang tot het toilet en trapopgang naar de installatie-/bergruimte van circa 15 m2.

Bovenwoning:

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar de woonverdieping.

1e Verdieping: riante woonkamer met zicht op de winkelstraat, voorzien van laminaatvloer. Half open keuken, op dit moment alleen voorzien van keukenblok zonder apparatuur. Twee slaapkamers ter grootte van circa 7,5 m² en 18 m², waarvan de grote slaapkamers toegang heeft tot het riante dakterras op het zuidoosten ter grootte van circa 35 m². Badkamer voorzien van wastafel en douche. Apart toilet met fonteintje.

2e Verdieping: riante open zolderruimte met dakramen, welke uitermate geschikt is voor het creëren van meer woonruimte.

Kortom: uniek woon-/winkelpand op unieke locatie in het centrum van Zutphen boordevol potentie!

Verkoper heeft het object niet zelf gebruikt. Oplevering 'as is, where is'.

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot