Wambuisstraat 15 7204 NM Zutphen

€ 175.000 k.k.
Verkocht
Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Foto 5
Foto 3
Foto 4

Omschrijving voor Wambuisstraat 15

Opknapper boordevol potentie op korte afstand van het centrum van Zutphen. Heeft u gouden handen? Dan is deze negentiende-eeuwse eindwoning misschien wel waar u naar op zoek bent! Op dit moment beschikt de woning over een ruime woonkamer met ruimte voor een keuken aan de achterzijde, drie (slaap-)kamers op de 1e verdieping, een provisiekelder, zolder en achtertuin met achterom. De woning heeft een woonoppervlakte van 81 m², een inhoud van 338 m³ en het perceel heeft een grootte van circa 118 m².

De woning is gelegen in een oude wijk aan de rand van het stadscentrum van Zutphen. Ook is wijkwinkelcentrum "Waterkwartier" op loopafstand te bereiken waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Het historische centrum biedt alles wat u mag verwachten van een bruisende binnenstad. Zo is er een ruim winkelaanbod, horeca, een theater, bioscoop en het centraal treinstation. Daarnaast worden er in het centrum van Zutphen jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd zoals de zomerfeesten, de nationale bokbierdag en het chocoladefestival!

Kelder: vanuit de woonkamer te bereiken provisiekelder.

Begane grond: entree, hal met meterkast. Ruime woonkamer met schouw en trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de achterzijde is ruime voor een keuken met tuindeur. De ruimte in de uitbouw is nog aan te leggen en is op dit moment voorzien van wastafel, toilet en douche.

1e Verdieping: overloop met wastafel en vlizotrap naar de bergzolder. Drie (slaap-)kamers ter grootte van circa 4,5 m², 10 m² en 12 m².

Zolder: middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bestraatte achtertuin op het noorden voorzien van houten berging achterin. De achtertuin is achterom te bereiken via het pad langs de woning. Parkeren is mogelijk in de straat op de openbare parkeervoorzieningen.

Kortom: buitenkans voor de klusliefhebber, nabij het stadscentrum van Zutphen!

Video

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Budget Van Tot