Zaagmolenweg 17 7204 HJ Zutphen

€ 245.000 k.k.
Te koop
Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Foto 3
Foto 4
Foto 5

Omschrijving voor Zaagmolenweg 17

Eindwoning boordevol karakter, uitermate geschikt voor de kleinere huishoudens! Deze sfeervolle woning uit 1913 is gelegen op de hoek Zaagmolenweg / Lunetteplein, wat een open ligging biedt. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met vaste kasten, dichte keuken en bijkeuken/berging op de begane grond. De 1e verdieping is op dit moment één grote open ruimte bedoeld als slaapkamer met moderne badkamer met inloopdouche. Ook beschikt de woning over een stadstuin met achterom en een provisiekelder. Het woonoppervlak is 79 m², de inhoud 344 m³ en het perceel heeft een grootte van 87 m².

De woning is gelegen op steenworpafstand van alle denkbare voorzieningen, tussen het wijkwinkelcentrum van "Het Waterkwartier" en de gezellige binnenstad van Zutphen. Hierdoor zijn alle boodschappen gemakkelijk te voet of per fiets te doen. Het centrum van Zutphen biedt een ruim aanbod aan gezellige restaurants, cafés en detailhandel. Daarnaast raak je hier nooit uitgekeken op de mooie historische pakhuizen en de groene hofjes.

Kelder: vanuit de hal te bereiken provisiekelder.

Begane grond: entree, lange hal met trapopgang naar 1e verdieping en toilet. Sfeervolle woonkamer voorzien van houten vloeren, vaste kasten en openslaande tuindeuren. Dichte keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat. Berging/bijkeuken met tuindeur en cv-opstelplaats.

1e Verdieping: open ruimte met houten vloer en muurisolatie aan de binnenzijde door middel van voorzetwanden. Deze open ruimte is in gebruik als slaapkamer. Moderne badkamer met inbouwspotjes in het plafond, voorzien van wastafel en inloop- regendouche.

Onderhoudsvriendelijke stadstuin op het zuiden met overkapping en achterom. Parkeren is mogelijk in de straat op de openbare parkeervoorzieningen.

Kortom: unieke starterswoning met veel sfeer nabije het centrum van Zutphen!

Video

Compare listings

Vergelijken